Памфлети

1. Предупредување до сите кои се важни за општеството ! – Лазар

2. Буржоаски игри или лицемерието на капитализмот – Лазар

3. Проглас до левичарските блогери – Мара

4. Лотаријата е измама ! Да ја бојкотираме ! – Ленин

5. Кај „Точка“ на муабет со Рене и Анти – Мара

6. Организирање на левичарски весник – Мара

7. Вистината за политиката ! – Лазар

8. Обвинување ! – Лазар

9. Quo vadis, левичарски блогу? – Лазар

10. Младинци ! – Лазар

11. Им треба ли на работниците (политичка) партија? – Лазар

12. Критика на идеологијата на шарлатаните (Гилотинизација на куроглавците) – Мара

13. Просветари ! – Лазар

14. Не плаќајте ништо повеќе ! – Лазар

15. Браќа работници ! – Лазар

16. Медицинари ! – Лазар

17. ПОВИК до сите луѓе во МАКЕДОНИЈА ! – Лазар

18. Младинци и студенти ! – Лазар

19. Повик до секој возрасен во Македонија – Лазар

20. За новинарите и новинарството – Лазар

21. До граѓаните на Арачиново, Лазар

22. ДО ШИВАЧКИТЕ ОД ШТИП ВО ШТРАЈК: ОТФРЛЕТЕ ГИ ОКОВИТЕ НА РОПСТВОТО ЗА ДНЕВНИЦА – тоа ви е единствен спас, Ф.Енгелс.

23. Бојкот на декемвриските избори, Мара.

24. Македонијо, не радувај се!!! Не го победивме режимот на богаташите!, Mара.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s