Дроги

1. „Легализација или борба против дрогата?“

2. „Капиталот и дрогата“

3. „Против легализација на марихуаната“, Citizens Against Legalizing Marijuana (CALM).

4. Сириза и легализацијата на дрогите: решението на Пријателите на Народот

5. Mитови и факти околу легализацијата на марихуаната, Мара.

6. Марихуаната е одговорна за 30 000 смртни случаи годишно.

7. Марихуаната не лекува рак, го предизвикува, Дејвид Горски.

8. Бескорисноста на „медицинската“ марихуана (прв дел)

9. Митот за Португалија со декриминализацијата на наркоманите

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s