Грција

1. Анархистички бомби за нашите татковци?, Мара.

2. Причините за издигнувањето на Златна Зора, marxist.com

3. Кон соопштението на ЛД Солидарност по повод изборната победа на СИРИЗА, Мара.

4. Јавно писмо до г-дин Ципрас: Тоа го нарекуваш ебан план?

5. Вулгарниот социјализам на Коалицијата на радикалната левица (СИРИЗА), Мара.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s